| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor |
Poruka |
schnook Novi član

|
Postano: sij 07, 2010 15:56 pm Naslov: One Dread traži lead muškog vokala i klavijaturista/icu |
|
|
One Dread, roots reggae i ska cover bend traži lead muškog vokala.
Sviramo zajedno 2 godine, u kojima smo uspjeli odsvirati solidan broj koncerata, bilo samostalnih ili kao jedan od bendova u sklopu nekog događanja. Pažnju posvećujemo glazbi koja se danas može rijetko čuti u našim krajevima, pa pokušavamo donekle promijeniti sliku i stav publike prema njoj. Među ''zvučnijim'' nastupima možemo izdvojiti nastup na Brucošijadi Kluba studenata sociologije ''Rudi Supek'', lipanj 2009., u Močvari te nastup na Brucošijadi PMF-a, studeni 2009., u Boogaloou, uz određen broj samostalnih nastupa u klubovima kao što Soba i Krivi Put.
U bendu je za sada 8 članova: gitara, bas, 2 back vokala, truba, alt saks, perkusije i bubanj. Uz lead muški vokal, traži se i klavijaturist.
Glede osobe kakvu očekujemo...kvalitetan glazbenik i osoba, sa simpatijom prema reggae i ska glazbi, sa vlastitom opremom, te, generalno, osobu sa puno pozitivnih vibracija. Ostalo će doći samo od sebe.
Myspace benda:
http://www.myspace.com/onedreadzg
Zainteresirani, privatna poruka ili mobitel:
095/9120 214 _________________ One Dread
www.myspace.com/onedreadzg |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nina Davis Prastari član

|
Postano: sij 07, 2010 18:32 pm Naslov: |
|
|
a ženski vokal  _________________ Yeah, a gunshot...and me done chat.
SEERIOUS
---------------------------------------
www.myspace.com/ninadavismusic |
|
| [Vrh] |
|
 |
T.O.M.O. Novi kolačić
|
Postano: sij 08, 2010 17:58 pm Naslov: |
|
|
Bok Nina!
Budući da već imamo u bendu dvije vrlo talentirane mlade dame koje su na više pjesama lead vokali, prioritet nam je pronaći muškog vokala, ali tenks na interesu
P.S. Sad sam poslušao, doobar glas |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nina Davis Prastari član

|
Postano: sij 08, 2010 19:03 pm Naslov: |
|
|
| T.O.M.O. kaže, citiram: : | Bok Nina!
Budući da već imamo u bendu dvije vrlo talentirane mlade dame koje su na više pjesama lead vokali, prioritet nam je pronaći muškog vokala, ali tenks na interesu
P.S. Sad sam poslušao, doobar glas |
oh hvala
morala sam se nimalo spontano nabaciti, sad sam u toj stvaralačkoj fazi
bless _________________ Yeah, a gunshot...and me done chat.
SEERIOUS
---------------------------------------
www.myspace.com/ninadavismusic |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|