| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor |
Poruka |
Nina Davis Prastari član

|
Postano: pro 10, 2009 14:50 pm Naslov: |
|
|
| jahkozza kaže, citiram: : | | Nina Davis kaže, citiram: : | | jahkozza kaže, citiram: : | ja sam protiv evo, svi mene mozete napadat da nisam normalan
dakle, sex prije ili poslje braka...iskreno, vjerujem da muskarac mora imat dosta zena prije braka kako bi sakupio iskustvo, ali zena koja stupa u brak mora biti nevina...tu nevinost prije njega provjeravaju četiri babe, sa OBAVEZNO nepodsisanim noktima i u nehigijenskim uvjetima.. nakon toga dolazi dasa i uzima harač. moderna verzija jadranke kosor u hlačama...
ma serem, ne ide mi, lose trabunjam gluposti jutros....
ay zivili\shevili  |
jel ti razumiješ da sam ja tek na pola ovog teksta shvatila da se ti zajebavaš hahaha
whoooosh  |
vidi se da si densholerica...uopce nemas smisla za humor  |
da mi densholerice, kad je u pitanju seks, i to u smislu da ga ne konzumiramo, NEMAMO smisla za humor hahahaha _________________ Yeah, a gunshot...and me done chat.
SEERIOUS
---------------------------------------
www.myspace.com/ninadavismusic |
|
| [Vrh] |
|
 |
jahkozza Reggae Fosil

|
|
| [Vrh] |
|
 |
Nina Davis Prastari član

|
Postano: pro 10, 2009 14:52 pm Naslov: |
|
|
| jahkozza kaže, citiram: : | that just proves my point  |
hahahah got me there  _________________ Yeah, a gunshot...and me done chat.
SEERIOUS
|
| [Vrh] |
|
 |
noninino Stari član
Pridružen: 05. 07. 2009. Postovi: 331 Lokacija: od ljeta više Zagreb, malo Samoborsko gorje
|
Postano: pro 10, 2009 18:52 pm Naslov: |
|
|
prvo sam se začudio otkud uopće takva tema ovdje, a onda sam se i opet sjetio kako se dio ove scene oslanja na bibliju, te da živimo u društvu u kojemu je 98 ili koliko posto ljudi vjernika.
Da, odobravam seks prije braka, a i u braku te poslije njega. Isto tako, po meni se seksati smiju i oni koji niti ne misle ići u brak hihi.
Jedino, trebalo bi mu pristupati što svjesnije, i to ne samo dok se događa. Naime, to je jedna od najškakljivijih ljudskih aktivnosti. S jedne strane, ona donosi nov život (mnoge je moje vršnjake-parove ta spoznaja iznenadila. Nije ih iznenadila spoznaja kako općenito seks donosi nov život, nego kako će se takvo što kroz 8 mjeseci dogoditi njima. Rijetki su od njih još uvijek skupa i rijetka su djeca imala sretno djetinjstvo). S druge strane, ta je tema jedna od najopterećenijih raznim vjerovanjima, tabuima, mistikom, predodžbama i predrasudama... o toj je temi često i vrlo teško razgovarati na nekom ispravnom nivou (pogotovo onima među kojima se seks i događa). Pod time mislim kako mi se čini da se o njemu ili gotovo uopće ne razgovara, ili se toliko banalizira i "prostituira" da se svodi na svakodnevan događaj uz TV, ili u pauzi između predavanja, a na orgazam i nekakvo rasterećenje od napetosti se gleda kao na jedinu svrhu cijeloga čina (npr. "make up sex"- seks pomirbe). Ljudi često imaju više obzira, strpljenja, pažnje i svijesti dok motaju i puše zajedničku pljugu nego dok vode ljubav (jesam li ja prvi koji je seks ovdje stavio u istu rečenicu s ljubavlju?)
Toliko od mene za sada.
Da vidim što ćete reć hihi
Zagrljaj _________________ Pokušajmo biti što prirodniji i poštovati (u prvom redu svoj) život. Tako ćemo prirodi vjerojatno najbolje zahvaliti što nam ga je podarila.
Kada zapušu vjetrovi promjena, jedni traže zaklon, a drugi grade vjetrenjače. (A. Einstein) |
|
| [Vrh] |
|
 |
Lizard Stari član

|
Postano: pro 14, 2009 0:35 am Naslov: Re: seks prije braka |
|
|
| hank chinaski kaže, citiram: : | | kako vi gledate na to? |
A ti?  |
|
| [Vrh] |
|
 |
jahkozza Reggae Fosil

|
|
| [Vrh] |
|
 |
Ras Sale I Reggae Fosil

|
Postano: sij 07, 2010 15:22 pm Naslov: |
|
|
brak je iluzija. _________________ free bitchslaps!
come and get one, you need it! |
|
| [Vrh] |
|
 |
noninino Stari član
Pridružen: 05. 07. 2009. Postovi: 331 Lokacija: od ljeta više Zagreb, malo Samoborsko gorje
|
Postano: sij 07, 2010 15:33 pm Naslov: Re: seks prije braka |
|
|
| Lizard kaže, citiram: : | | hank chinaski kaže, citiram: : | | kako vi gledate na to? |
A ti?  |
hank, pokrenuo si temu, a ne odgovaraš...
@ sale:
na neki način da, to je po meni neprirodan proizvod nekog davnog vremena... _________________ Pokušajmo biti što prirodniji i poštovati (u prvom redu svoj) život. Tako ćemo prirodi vjerojatno najbolje zahvaliti što nam ga je podarila.
Kada zapušu vjetrovi promjena, jedni traže zaklon, a drugi grade vjetrenjače. (A. Einstein) |
|
| [Vrh] |
|
 |
donDarko Reggae Fosil

|
Postano: sij 07, 2010 15:58 pm Naslov: |
|
|
brak je proizvod vremena u kojem su ljudi mogli zbog zajednickih ciljeva dugorocno biti zajedno, nije uvijek vladala ovakva neuskladjenost, prije je tu bio ŠOVINIZAM hahahahahhaa
a ko se nemoze dogovorit nebi trebao niti potpisivat
to ukljucuje, vise manje (bar kad je rijec o statistikama brakorazvodnih parnica) vecinu ljudi ALL AROUND ....
tak da se slazem, brak je iluzija za koju je potrebno dvoje.
na SOLO nikom ne uspijeva cini se hahahah
 _________________ "...you motherfuckers/ettes thought your shit is all parfumed up or what ? Angels are falling out of sky because of the stench some of ya'll spread out, around here..." |
|
| [Vrh] |
|
 |
Nina Davis Prastari član

|
Postano: sij 07, 2010 18:27 pm Naslov: |
|
|
to samo potvrđuje naša mišljenja o seksu prije braka. _________________ Yeah, a gunshot...and me done chat.
SEERIOUS
|
| [Vrh] |
|
 |
Shango selector Prastari član

|
Postano: ožu 02, 2010 11:27 am Naslov: |
|
|
Koje glupo pitanje.
shango _________________ Ha ha! What you gonna do, start a new crew? |
|
| [Vrh] |
|
 |
noninino Stari član
|
Postano: ožu 02, 2010 11:33 am Naslov: |
|
|
ma i nije sasvim glupo pitanje, samo hank nikako da nam kaže svoje mišljenje i da malo obrazloži razloge otvaranja ove teme. Iz tog razloga pomalo i postaje glupo... _________________ Pokušajmo biti što prirodniji i poštovati (u prvom redu svoj) život. Tako ćemo prirodi vjerojatno najbolje zahvaliti što nam ga je podarila.
|
| [Vrh] |
|
 |
Shango selector Prastari član

|
Postano: ožu 02, 2010 12:06 pm Naslov: |
|
|
Pa da.
shanks _________________ Ha ha! What you gonna do, start a new crew? |
|
| [Vrh] |
|
 |
chakka Novi član

|
Postano: ožu 16, 2010 22:08 pm Naslov: |
|
|
Sex prije braka odobravam ali zachece mora biti bezgreshno...
Djevichanstvo je pojam koji cheshce vezujem za maslinovo ulje...
Privremeni boravak u svrhu spajanja obitelji neće se odobriti ako je brak sklopljen iz koristi.
Okolnosti koje mogu ukazivati da je brak sklopljen iz koristi su:
1. bračni drugovi ne održavaju bračnu zajednicu,
2. bračni drugovi ne izvršavaju obveze koje proizlaze iz braka,
3. bračni drugovi nisu se upoznali prije sklapanja braka,
4. bračni drugovi ne daju dosljedne osobne podatke,
5. bračni drugovi ne govore jezik koji oboje razumiju,
6. za sklapanje braka dana su materijalna sredstva, osim ako se ne radi o sredstvima koja se daju kao miraz, a supružnici dolaze iz zemalja u kojim je davanje miraza običaj,
7. postoje dokazi ranijih brakova iz koristi na strani bilo kojeg bračnog druga u Republici Hrvatskoj ili inozemstvu.
Odredbe ovoga članka na odgovarajući se način primjenjuju i na izvanbračne zajednice.
I kako da ja njima dokazhem da se redovno sexam na jeziku koji oboje razumemo... _________________ Ljubav,mir,bratstvo a i jedinstvo... |
|
| [Vrh] |
|
 |
|